Instellingen die ons steunen

European Equine Health & Nutrition Congress Internationaal congres m.b.t. paardenvoeding & gezondheid

Het European Equine Health & Nutrition Congress (EEHNC) is een tweejaarlijks congres uitgegroeid is tot één van de toonaangevende internationale evenementen op het gebied van paardenvoeding & gezondheid. Het trekt onderzoekers, paardenprofessionals en clinici van over de hele wereld om innovatieve ideeën uit te wisselen over voeding en gezondheidsaspecten bij paarden.Het EEHNC wordt georganiseerd in samenwerking met de Diergeneeskunde Faculteiten van de Universiteiten Gent, Utrecht en Luik. De Animal Science Group (Wageningen Universiteit) is ook betrokken bij dit congres. In 2019 zal het 9th EEHNC van 15-17 februari georganiseerd worden in Utrecht.

Bezoek de website van European Equine Health & Nutrition Congress

Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG)

Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters. Deze geven alle noodzakelijke basisinformatie over gedrag, huisvesting, verzorging en voeding maar ook over veel voorkomende ziekten en aandoeningen, hantering en kosten. Daarnaast biedt het LICG praktische informatie over zaken waar huisdierbezitters mee te maken kunnen krijgen en voert ze regelmatig campagne om belangrijke zaken onder de aandacht te brengen. Bij het LICG kunnen professionals in de dierenbranche voor hun klanten handige producten bestellen. Mocht u ondanks dat toch informatie missen, dan kunt u per mail persoonlijk contact opnemen.

Bezoek de website van Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG)

Dactari Dierenartsencooperatie

Dactari Dierenartsencoöperatie is dé coöperatie voor de praktiserende dierenarts. De coöperatie biedt verschillende diensten aan ter ondersteuning van  werkzaamheden van praktiserenden dierenarts en hun praktijkvoering.

 

 

Bezoek de website van Dactari Dierenartsencooperatie

PAVO

Nederland is een toonaangevend land in de paardensport. En om dat te blijven zullen we moeten investeren in (voedings)onderzoek. Vandaar dat Pavo het initiatief van Science4Animals van harte ondersteunt. 

 

Bezoek de website van PAVO

CAVALOR

Cavalor staat borg voor producten die werken. We ontwikkelen onze voeders, voedingssupplementen en verzorgingsproducten met de steun van specialisten uit binnen- en buitenland. Onze producten zijn gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en gestoeld op de nodige praktijkcasussen. Want onder het motto “when the results counts” willen de we de nutritionele partner zijn voor alle ruiters.

Bezoek de website van CAVALOR

Versele-Laga

Versele-Laga is een internationale fabrikant van een ruim assortiment kwalitatieve voedings- en verzorgingsmerkproducten voor prestatie- en huisdieren. Wij staan voor productconcepten die aan de behoeften van verschillende consumententypes voldoen. Alle voedingsproducten zijn nutritioneel evenwichtig samengesteld op basis van de behoeften en de activiteitsgraad van het dier. Wij geven om dieren, hun baasjes en hun omgeving. Dat maakt ons your best choice.

Bezoek de website van Versele-Laga

Personen die ons steunen

Instelling die S4A steunt

Debbie Phillips-Donaldson Editor-in-Chief Petfood Magazine

Debbie Phillips-Donaldson is journalist en hoofdredacteur van het international magazine Petfood Industry. Op 12 augustus 2016 schreef zij een blog waarin zij de fabrikanten die voeding voor gezelschapsdieren produceren opriep om gezamenlijk fondsen beschikbaaar te maken om fundamentele kennisvragen te beantwoorden.