Lancering van de website van Stichting Science4Animals!

img

Op 4 oktober 2017, werd de Stichting Science4Animals (S4A) opgericht. Stichting S4A heeft als doel om fondsen te verzamelen om wetenschappelijk onderzoek naar het welzijn van gezelschapsdieren, paarden, pet-exoten en dierentuindieren te ondersteunen. Waarbij in eerste instantie de nadruk zal liggen op onderzoek op het gebied van voeding in relatie tot het welzijn en gezondheid van deze dieren. Het laatste jaar is door diverse betrokkenen hard gewerkt aan het verder vorm geven van de stichting en de S4A website. Nu wordt, een jaar na oprichting, de website van Stichting S4A gelanceerd.

Op de S4A website (www.science4animals.nl) kunnen achtergronden en meer informatie gevonden worden over de missie en doelstellingen van Stichting S4A. Ook informatie over het bestuur, de betrokken onderzoekers en de eerste specifieke projecten die S4A wil ondersteunen zijn op de website te vinden. De website maakt het mogelijk om direct een donatie aan een specifieke onderzoeker en/of projecten te doen. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de website een algemene bijdrage aan Stichting S4A te doneren. Informatie over de sponsoropties voor bedrijven en organisaties kan ook op de website gevonden worden. Geen donatie, en toch onze missie steunen? U helpt Stichting S4A ook door u aan te sluiten bij de online community van S4A of door zich inschrijving op de S4A nieuwsbrief. Een grote online community helpt ons sponsoren te werven en onze missie uit de dragen om onderzoeksprojecten mogelijk te maken met als doel dieren gezond te houden!

De totstandkoming van de website van Science4Animals is mogelijk gemaakt door een donatie van het European Equine Health & Nutrition Congress

:
Email: info@science4animals.nl
Tel: