Resultaten project CENTAUR gepresenteerd op 11th EEHNC

img

 

Afbeelding met Menselijk gezicht, Spreken in het openbaar, Redenaar, personAutomatisch gegenereerde beschrijvingScience4Animals is eveneens betrokken als maatschappelijk partner bij het CENTAUR project, een samenwerking tussen UU, UMC en WUR, waarin de afgelopen tijd successen zijn geboekt in de ontwikkeling van organoids, ofwel ‘mini-organen’ afgeleid van stamcellen, van de lever van het paard (lees meer…).  In deze samenwerkingsprojecten wordt waardevolle kennis vergaard die fundamenteel is voor het verbeteren van het welzijn van paarden. Op het 11e EEHNC presenteerde Dr. Louis Penning (afbeelding) de eerste resultaten van het Centaur project samen met Dr Jurgen van Baal (WUR).

In 2023 heeft Science4animals 2 aanvragen i.h.k. van het project maagdarmgezondheid bij paarden kunnen toezeggen.  Iedere vorm van steun voor deze projecten is welkom! Wil je weten hoe je S4A kunt steunen, klik dan hier. Meer weten?  Klik hier voor informatie over het onderzoeksproject ‘Maagdarmgezondheid bij paarden’. Je kunt ook direct doneren aan dit project.

In 2023 heeft Science4animals 2 aanvragen i.h.k. van het project maagdarmgezondheid bij paarden kunnen toezeggen.  Iedere vorm van steun voor deze projecten is welkom! Wil je weten hoe je S4A kunt steunen, klik dan hier. Meer weten?  Klik hier voor informatie over het onderzoeksproject ‘Maagdarmgezondheid bij paarden’. Je kunt ook direct doneren aan dit project.
 

: Marike Jacobs & David van Doorn (Tekst)
Email:
Tel: